IP Online » Portal IP Online

Sistem Pentadbiran Paten, Cap Dagangan, Rekabentuk Industri, dan Petunjuk Geografi atau Portal IP Online menyediakan kemudahan servis untuk membuat carian dan juga pemfailan di atas talian.

Carian IP Online
Carian atas talian amat mudah melalui modul Carian. Buat carian untuk Paten, Cap Dagangan, Rekabentuk Industri, dan Petunjuk Geografi. Daftarlah sekarang sebagai pengguna Portal IP Online dan mulakan carian anda!

Klik untuk maklumat mengenai carian atas talian
Klik untuk carian atas talian pelawat

Pemfailan IP Online
Cara yang senang, cepat, dan kos efektif untuk memfailkan
Paten, Cap Dagangan, Rekabentuk Industri, dan Petunjuk Geografi melalui servis atas talian.

Mohon Digital ID Sekarang Dan Mulakan Pemfailan Anda Hari Ini !
Digital ID Hanya Digunakan Didalam Pemfailan Sahaja.

 

- Isikan borang pendaftaran atas talian dengan mengklik disini. Pentadbir sistem kami akan memproses permohonan anda setelah bayaran diterima.

- Satu e-mel beserta dengan nombor pin akan dihantar ke alamat e-mel anda. Anda boleh mendapatkan ID anda menggunakan nombor pin tersebut.

- Ikut arahan yang diberikan di dalam emel tersebut untuk memasang Digital ID pada komputer anda.

- Digital ID ini sah selama setahun dari tarikh pembayaran. 

 

 

Pengguna sedia ada boleh klik pada imej di atas untuk pergi ke skrin login Potal IP Online. Pastikan anda ingat kata nama dan juga kata laluan anda.


<

Untuk pengguna kali pertama, jika anda ingin mendaftar sebagai pengguna Portal IP Online, anda boleh berbuat sedemikian dengan mengklik pada imej di atas. Anda hanya selangkah lagi daripada melakukan pemfailan atau carian.


Belum mendaftar sebagai pengguna Portal IP Online? Anda masih boleh menggunakan fungsi carian pantas kami dengan mengklik imej di atas. Fungsi carian pantas ini adalah percuma !!! Tetapi fungsi ini hanya akan menyenaraikan keputusan carian sahaja. Untuk maklumat terperinci keputusan carian tersebut, anda dikehendaki untuk login atau mendaftar sebagai pengguna Portal IP Online


Mempunyai pendapat, komen atau maklumbalas yang ingin dikongsi bersama? Sila ke bahagian maklumbalas pengguna untuk anda berikan komen anda kepada kami. Kami akan mengambil kesemua pendapat-pendapat anda dan cuba untuk memperbaiki lagi kesalahan atau kekurangan yang terdapat di dalam Portal IP Online.


Ingin mengetahui status permohonan anda? Anda boleh menyemak status permohonan anda dengan mengklik pada imej di atas. Sila pastikan anda mempunyai nombor permohonan anda sebelum pergi ke bahagian semakan status.

  Hari Ini Ialah :
Rabu 21/11/2018

Anda boleh menambah nilai Akaun Pra Bayar IP Online di kaunter MYIPO atau membuat bayaran dengan menggunakan kad kredit dengan minimum RM1,000 atau anda boleh memilih untuk menjadi pengguna kad kredit. Dapatkan borang tambah nilai Akaun Pra Bayar IP Online disini.
 

 

 

Kami hanya terima kad kredit Master atau Visa untuk membuat pembayaran kad kredit.


 

 

Sila akses Digital ID Center untuk pendaftaran, mendapatkan ID (certificate), memperbaharui dan membatalkan Sijil ID dengan hanya klik disini.


 

 

Carian dan maklumat paparan aplikasi adalah percuma.


 

 

Sila rujuk Skema Harga untuk cas perkhidmatan.


 

 


Perlukan borang untuk lengkapkan permohonan anda? Jangan khuatir, kami ada apa yang anda perlukan. Dapatkan kesemua borang-borang yang anda perlukan di sini dengan mengklik pada ikon di atas.

 

 
Helpline
: +(603) 2299 8418/8420
Alamat
: Perbadanan Harta Intelek Malaysia, Unit 1-7, Ground Floor,
  Menara UOA Bangsar, No.5 Jalan Bangsar Utama 1,
  59000 Kuala Lumpur

(Since 02-Jun-2010)

 

 

 

 

       

© Perbadanan Harta Intelek Malaysia. Hakcipta Terpelihara.
KENYATAAN SULIT | POLISI SEKURITI | NOTIS HAKCIPTA | PENAFIAN

Pop Up
« Powered by Me®ule »
1.732 Secs